Србија

Лазански дошао код Марића у емисију, па у програму уживо издао АЛАРМАНТНО УПОЗОРЕЊЕ!

Косовски проблем није од јуче и тешко га је решити за годину или две, да би се наставио дијалог потребно је да се Приштина цивилизацијски усмери, рекао је, између осталог, Лазански.

Војно-политички коментатор Мирослав Лазански рекао је да је да би се наставио дијалог између Београда и Приштине потребно да се Приштина цивилизацијски усмери.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ако ми очекујемо да ће Француска повући признање тзв. Косова, то су илузује. Ми живимо од тиража, ставиш то на прву страну и ето. Иза Приштине стоје Сједињене Америчке Државе, она има подршку дубоке државе. По дубини америчког апарати нису извршене никакве промене, њима је (тзв.) Косово њихово чедо, они су то створили. Велики помак је сада то што се говори о Косову и Метохији, ми смо га поново вратили у жижу интересовања, хајде сада да видимо где је решење.

Косовски проблем није од јуче и тешко га је решити за годину или две, да би се наставио дијалог потребно је да се Приштина цивилизацијски усмери. Ја се бојим једне друге ствари, да Вашингтон није заинтересован док се не деси нека катаклизма, док не падне крв! После сваког рата морате сести и разговарати, потписати неки мир – сматра Лазански.

– Ко има атомску бомбу нико га не дира, то су Иранци видели. Иран је прешао ту границу од 300 килограма која је била у споразуму, али пре свега Иранци кажу да су то учинили јер су Американци изашли из тог споразума. Американци даве Иранце својим санкцијама, и шта је сада остало Техерану? – упитао је Лазански у јутарњем програму Хепи ТВ.

Извор: Курир

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ