Србија

ТЕШКО НАМА ОД СУБОТЕ! Температура пада за преко 10 степени, а следеће недеље биће МНОГО ГОРЕ!

Синоћње освежење била је само најава за предстојеће временске прилике у Србији. Током ове недеље очекује нас пад температуре за чак 10 степени!

Данас и у среду очекује се облачно време са могућношћу кракотрајних пљускова са грмљавином. Температура ће бити тек нешто изнад 20 степени, што је за ово доба године, испод просека.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Републички хидрометеоролошки завод упозорио је да се током данашњег дана и у среду на југозападу, југу и југоистоку Србије очекују пљускови и грмљавина, који ће повремено бити праћени јаким и олујним ветром, местимично уз већу количину кише, нарочито у среду – 30 до 40 мм за 12 сати.

Најнижа температура од 15 до 19 С, а највиша од 23 С на западу до 30 С на југу Србије.

У среду у већем делу претежно облачно и јос мало свежије с кишом и пљусковима, који це на југозападу, југу и југоистоку Србије бити праћени грмљавином и јаким и олујним ветром, местимично уз већу количину кише. У Војводини углавном суво, после подне са дужим сунчаним интервалима. Највиша температура од 20 до 24 С.

Увече и у току ноћи у свим крајевима разведравање.

Последња два радна дана донеће нам нешто топлије и сувље време са темепратуром за који степен изнад просека за ово доба године.

У четвртак и петак суво са сунчаним интервалима, а од суботе поново честа појава кише, јаких пљускова и грмљавина.

 

Извор: Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ