Регион

ГЕСТ О КОМ БРУЈИ РЕГИОН: Сви пролазе и псују им мајку, а онда је наишао Додик и урадио нешто због чега су радници били на ивици суза!

Откад су почели радови на реконструкцији тунела Врандук код Зенице, хиљаде возача који пролазе овом деоницом, осим што негодују због самих радова и километарских колона, доста критика упућују и на адресу радника.

И док су то сасвим „обични људи“ који зарађују за своју плату, често се дешава да им возачи добацују, псују, а они под дејством алкохола умеју да пређу у другу саобраћајницу и тако им угрозити животе, пише „Аваз“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Међутим, да умеју да се догоде и лепе ствари, говори синоћњи пример, када је тунелом, тврди радник фирме “Херинг”, која је и извођач радова на реконструкцији, прошао Милорад Додик, председавајући Председништва БиХ.

– И док нам појединци псују мајку, наишао је Милорад Додик кроз тунел и раднике почастио са 200 конвертибилних марака (100 евра) – тврди радник.

Радници су се од тог новца почастили соковима, а итекако им значи што има и оних који разумеју њихов труд који свакодневно улажу у радове на тунелу Врандук те да они раде онолико колико је заправо у њиховој могућности, преноси „Српскаинфо“.

На овом несвакидашњем гесту, поготово од председавајућег Председништва БиХ, радници су неизмерно захвални.

Иначе, рок за завршетак радова на тунелу Врандук је март наредне године, када ће бити окончан хаос који месецима влада на најфреквентнијем путу у Федерацији БиХ, оном М-17.

 

Извор: Avaz.ba

 

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ