Регион

Мајка и комшија убијени мецима, деца се надисала дима од пожара и УМРЛА У НАЈГОРИМ МУКАМА!

Фото: Pixabay.com

Двоје мале деце су међу четворо мртвих особа чија су тела пронађена у уторак у насељу Словенско село у Кливленду, Охајо. Полиција је саопштила да су деца вероватно умрла од инхалације дима, услед пожара који је избио у кући, док су њихова мајка и комшија убијени ватреним оружјем.

Такајра Колинс (25), мајка деце, пронађена је са ранама на стомаку и леђима, док је њен комшија Дејвид Казин (35) упуцан у главу и леђа, пренео је портал Цлевеланд.цом.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Званичници су идентификовали 6-годишњу жртву, дечака Армонда Џонсона и двогодишњу девојчицу Обри Стоун. Мртвозорник округа Кајахога није још објавио званичне узроке смрти.

Казин је пронађен мртав 9. јула око 20.00 сати на пољу близу своје куће. На телу је имао три ране од метка. Након што је пронашла његово тело, полиција је почела да претражује околину у оквиру истраге и открила да из Казинове куће излази дим.

Кроз прозор су видели беживотна тела двоје деце. Провалили су унутра и затекли мањи пожар у кући, као и тело мајке.

Полиција је јуче објавила да је због четвороструког убиства ухапшен један мушкарац, чије име још није објављено, пренео је „Фокс 8“.

Колинсова је радила као чистачица и подизала је своју децу. Казин је поседовао компанију за преуређење кућа, наводе амерички медији. Ово четвороструко убиство је најгори злочин у Кливленду за скоро пет година.

Извор: Блиц

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ