Србија

ТАЈ ЧОВЕК ЈЕ ГЕНЕТСКИ ЏЕЛАТ! Родић је пола њих довео на власт, једва остао жив, а сад решио да све уништи!

Извор: јутјуб принтскрин

Радисав Раја Родић, власник и оснивач више медија, оптужио је данас демократске власти да су били његови џелати који су га терорисали по доласку на власт.

* Раја Родић описује шта су све он, али и уредници и новинари у његовим редакцијама преживели борећи се за слободу речи и за истину

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

* Родић је преживео политичаре и тајкуне који су хтели да му преотму новине и потпуно угуше слободу речи

* Најгори „џелат“ био му је Борис Тадић!

Представљајући књигу „Силовање разума“, Родић је рекао да су они после били „мала деца“ у односу на власт од пре 5. октобра.

– Такав злочин су починили да не могу да вам опишем! Борис Тадић је био најгори од свих! Он је, не знам како могу да га окарактеришем, да ли је био корисна будала или генетски џелат, не знам. Требао је да запечати судбину Србије, да не постоји. Важно је да они постоје, а да ли народ има ’леба да једе, да ради, то њега није било брига – осуо је Родић оптужбе по бившем председнику Србије.

Родић није изоставио ни Млађана Динкића, којег је оптужио да му је отео 12 предузећа у Србији.

– Динкић је један теледириговани џелат. Он је оперативно завршавао половину послова за многе људе – додао је он.

Родић је изјавио да му је Демократска странка наплатила рекет од пет милиона евра.

– Дошао ми је адвокат из Демократске странке и рекао ми: „Мој пријатељски савет је да им опростиш тих пет милиона евра. Платити ти неће, а убити те могу.“ Дао сам пуномоћ мом адвокату да он потпише да сам добровољни донатор од пет милиона евра овој жутој куги која се зове Демократска странка! -револтирао је рекао Родић, наглашавајући да је прошао невиђен терор током владавине Демократске странке.

Он је истакао да га само Слободан Милошевић није звао да буде у власти.

– Он је сам дошао, а све остале, њих 50 посто сам довео на власт – подвукао је Родић.

Родић је изјавио да је 5. октобар преживео захваљујући Радету Марковићу.

Раде Марковић ми је први пут рекао да ће да ме забетонира и ликвидира, да водим рачуна где седим и са ким разговарам, али сам касније одлазио код њега много пута. Питао сам га да ли ћу бити убијен, а он ми је одговорио: „Немој више са тим да ми досађујеш, ја бих то знао“ – навео је Родић.

Извор: Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ