Србија

ЈЕЗИВА ТРАГЕДИЈА НА ПУМПИ! Аутомобил покосио младића (19)! Цела породица завијена у ЦРНО! Матурант куповао слаткише па СТРАДАО!

Фото: Pixabay.com

Породица и пријатељи Виктора Лазаревића, деветнаестогодишњег младића из Трстеника који је погинуо када га је, док је са другом прелазио пут на бициклу закачио „рено меган“ и даље су у шоку након стравичне трагедије.

Отишли смо код породице, запалили свећу и однели венац. Ово је један од најтужнијих дана за нашу школу, за све професоре и ученике. Не можемо да прихватимо шта се догодило – каже Светлана Михаиловић, директорка Гимназије „Вук Караџић“ у Трстенику, коју је недавно завршио Виктор Лазаревић (19), младић настрадао у саобраћајној несрећи у Оџацима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Матурант је био на бензинској пумпи пре удеса, заједно са својим добрим другом је куповао слаткише. Наводно су се враћали са прославе пунолетства. Возили су бицикле када су кренули преко магистрале. Друг је без проблема прешао на супротну страну, али је на Виктора налетео „рено меган“ београдске регистрације. Ударио је у задњи точак бицикла, оборио Виктора на земљу, па је несрећни момак задобио фрактуре лобање и друге повреде опасне по живот. У колима се налазила породица која је кренула на море.

У Основно јавно тужилаштво у Трстенику требало би да пристигну резултати обдукције тела малолетника, која је обављена у истом дану када је и страдао. Како се незванично сазнаје, возач није задржан у полицији, а истрага би требало да утврди све околности које су довеле до кобног контакта аутомобила и бицикла.

У четвртак је цело село Оџаци било у дворишту ожалошћене породице Лазаревић. Бројни пријатељи, рођаци, познаници из трстеничког краја и других градова пристизали су на ово тужно место, како би упалили свећу, изјавили саучешће и присуствовали сахрани на локалном гробљу. Неутешни су остали и Викторови родитељи Дејан и Снежана, рођена сестра Сузана и многи други људи блиски Лазаревићима, који важе за врло вредну и честиту породицу. „Нема нашег Вите“, „Нећемо те заборавити“, могло се чути на сваком кораку у Оџацима, који је дан после погибије освануо облепљен умрлицама са потресним текстом о „драгом и никад непрежаљеном Вити“

– У току дана сретао сам га по неколико пута, и о њему могу да кажем, као и о породици, да нема бољих у Оџацима – рекли су мештани Оџака

– Нико није заслужио овакву трагедију, а поготово не тако добри људи.

Осветлите пут, смањите брзину

Многи мештани села Оџаци, које је смештено тик до државног пута Краљево – Крушевац, пожалили су се на мрачан друм и брзу вожњу овом магистралом.

– Мора још да се смањи брзина, да се ограничи. Вози се и 80 километара на сат, а светла нам ту гасе пола сата после поноћи, па је непрегледно и неосветљено – жале се мештани.

– Пре месец дана у атару нашег села погинуо је и један младић из Крушевца – кажу мештани.

 

Извор: Ало/ Новости

 

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ