Свет Србија

СТИГЛЕ ЛОШЕ ВЕСТИ ИЗ ИТАЛИЈЕ! Синиша Михајловић тешко болестан!

Извор: јутјуб принтскрин

Продужио је уговор с Болоњом до лета 2022. године. Као фудбалер је освојио Куп европских шампиона (тадашњу Лигу шампиона) са Црвеном звездом. 2006. године је радио као помоћни тренер у Интеру. Први самосталан тренерски посао добио је у Болоњи у сезони 2008/09.

Према писању „Коријере дело Спорт“, некадашњи селектор репрезентације Србије, Синиша Михајловић је недавно урадио детаљне медицинске анализе, а доктори су га упозорили да лечење треба да се настави агресивним третманом.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Иако нису откривени детаљи о његовој болести, овај извор наводи да би требао данас да појасни ситуацију на конференцији за медије!

Синиша Михајловић је опет сео на клупу Болоње крајем јануара, коју је спасио испадања из Серије А. Тима који је био међу најозбиљнијим кандидатима за испадање у Серију Б догурао је до десете позиције на крају шампионата.

Продужио је уговор с Болоњом до лета 2022. године, али ако је истина ово што Италијани тврде, мораће ипак да се посвети много битнијим стварима у животу, како би се борио против опаке болести.

– Како то увек бива са Михајловићем, он ће изаћи пред јавност и објанисти циљ. И која је болест, и каква је стратегија за опоравак, какве су медицинске прогнозе које ће, сви се надамо, на крају спасити његов живот – пише Коријере дело спорт.

Своју тренерску каријеру је започео управо у Болоњи, у сезони 2008/09, радио је углавном само у Италији, Катанији, Фиорентини, Сампдорији, Милану, Торину и кратко Спортингу из Лисабона. Био је селектор наше земље од маја 2012. до новембра 2013. године.

Извор: Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ