Регион

ОВУ ЖЕНУ ЈЕ ТРАЖИО ЦЕО КРИТ! ГРЧКА У ШОКУ!

На Криту је ухапшен мушкарац осумњичен за убиство америчке научнице Сузане Итон (59), молекуларног биолога која је радила на познатом Институту у Дрездену у Немачкој.

Итонова је на грчко острво дошла из пословних разлога. јер се тамо одржавала научна конференција. Нестала је још 2. јула, када је отишла на трчање.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Шест дана касније њено је тело нађено у једном бункеру из Другог светског рата. У полицијском извештају је наведено и да је сексуално злостављање било главни мотив напада, преноси ББЦ. Тело је било у таквом стању да су се полицајци згранули.

Ухапшен локални мушкарац (27) већ је признао њено убиство, преносе грчки медији. Према вестима са Крита, осумњичени је ожењен и отац двоје деце.

Њено тело пронађено је на североистоку острва, а открила су га двојица мештана која су истраживала бункер који је заправо систем тунела који су користили нацисти током окупације Крита у Другом светском рату.

Бункер је удаљен 10 км од места где је последњи пут виђена. Како је смештен близу пута, претпоставља се да је убијена на другом месту и да је касније њено тело пренето у бункер. Иза себе је оставила супруга, британског научника Ентонија Хјумана (57) и два сина.

Извор: Курир

Ознаке

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ