Србија

ВРХОВНИ КОМАНДАНТ НАТО СНАГА СЛЕТЕО У БЕОГРАД: Чим је крочио на српско тло изговорио је БРУТАЛНЕ РЕЧИ о Србији!

Фото: јутјуб

Врховни командант НАТО снага у Европи и командант америчких војних снага у Европи Тод Д. Волтерс, по доласку у Београд, поручио је да „Србија својим радом и посвећеношћу подстиче мир и стабилност на Западном Балкану“.

„Драго ми је што сам овде и што се састајем са мојим српским колегама. Вечерас сам имао ту част да ме угости генерал Мојсиловић са својим тимом. Захвалан сам што могу из прве руке да искусим српско гостопримство. Причали смо о многим темама и драго ми је што могу да кажем да Србија својим радом и посвећеношћу подстиче мир и стабилност на Западном Балкану“, казао је генерал Волтерс за Тањуг.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Генерал Тод Д. Волтерс данас ће се састати са председником Србије Александром Вучићем, министром одбране Александром Вулином и начелником Генералштаба Војске Србије генералом Миланом Мојсиловићем.

Генерал Тод Д. Волтерс је ступио на функцију 19. врховног команданта Савезничких снага у Европи НАТО-а (САЦЕУР) 3. маја 2019. Ово је његова прва посета региону, којом се још једном истиче да су стабилност и сигурност Западног Балкана од кључне важности за НАТО.

 

Извор: Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ