Регион

АЛБАНЦИ НАПАЛИ СРБЕ НА КОСОВУ: Дивљачки потегли ножеве, направили општи ХАОС!

Осумњичени су Д.Х, држављанин Албаније рођен 1999. године и Д.Х, такође држављанин Албаније рођен 2001. године.

Два шумара, службеника тзв. Косовске агенције за шуме током јучерашње контроле на терену у атару села Орчуша у општини Драгаш, приметили су да у њиховој зони одговорности две особе бесправно секу шуму и краду дрва.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Чим су затражили да легитимишу осумњичене, један од њих је напао шумаре ножем наневши им тешке телесне повреде. Они су хитно пребачени у Центар породичне медицине у Драгашу, а затим у Регионалну болницу у Призрену. Жртве овог случаја су службене особе које су нападнуте док су обављале своју дужност – наводи се у извештају из полиције.

Осумњичени Д.Х, држављанин Албаније рођен 1999. године и Д.Х, такође држављанин Албаније рођен 2001. године, осим бесправне сече шуме, починили су и друге радње које су у супротности са законом – илегалан прелазак границе, где су напали и проузроковали тешке телесне повреде службеним лицима, а касније успели да побегну на територију Албаније.

– Полиција је одмах дошла на место догађаја и кроз истражно-оперативне путеве успела да сазна идентитет осумњичених особа те у сарадњи с Полицијом Албаније и органима правосуђа они ће ускоро бити приведени. У вези с овим случајем обавештен је надлежни тужилац у Основном тужилаштву у Призрену – стоји на крају саопштења из Полиције Косова.

 

Извор: 

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ