Србија

Олга два дана лежала мртва у својој кући: А оно што су нашли крај њеног леша је све УЖАСНУЛО!

Фото: Pixabay.com

Олга Ђ. (76), која је у четвртак пронађена мртва у својој кући у Вранићу код Барајева, умрла је природном смрћу, сазнаје „Ало!“.

Крај њеног тела, које је било у фази распадања, пронађен је мртав пас.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– На телу старице нема трагова насиља, нити је било преметачине у кући. Пас се није мицао од своје газдарице, па је вероватно угинуо од глади и туге за њом. Претпоставља се да је несрећна жена преминула у уторак – каже извор „Ало!“.

Олга је после смрти супруга Живадина, који је преминуо пре шест година, живела сама у кући, али се у последње време слабо кретала.

– Деце нису имали, па је на њу пазио њен сестрић из Железника. Раније је често знала да иде у набавку и да тегли храну за стоку, али у последње време више није могла. Била је мршава и слабашна. Потрепштине јој је доносио један младић, који јој је последњи пут донео хлеб и цигарете – кажу мештани.

Данас сахрана на гробљу у Вранићу

Како сазнајемо, Олга се лечила у локалној амбуланти и редовно је раније долазила по терапију. Олга ће данас у 13 сати бити сахрањена поред супруга на месном гробљу.

Олгино тело пронашао је младић (20), кога је њен сестрић замолио да види шта се дешава са њом, пошто му се није јављала два-три дана.

– Он је прескочио капију, која је била закључана, а када је ушао у двориште, нашао је отворена врата и мртву Олгу на кревету и пса близу ње. Дечко је доживео шок и одмах је позвао Олгиног сестрића, који је обавестио полицију и Хитну помоћ из Барајева- каже наша саговорница.

Комшије кажу да је Олга живела скромно од своје пензије, коју је зарадила радећи као курир у једној државној установи у Београду. До пре 15 година је са супругом живела у Раковици, а онда су дошли у Вранић.

– Срушили су стару и направили нову кућу и бавили су се пољопривредом. Олга је имала мало блиских сродника и највише је комуницирала са братанцем из Вранића, коме је до пре годину дана хранила свиње. Међутим, у последње време ни то није могла. Жалила се да је боли, често је имала дијареју, али не знамо да ли је ишла код лекара -кажу мештани.

Увиђај је извршила полиција, а тужилац је наредио обдукцију тела покојнице. Њена кућа је запечаћена, а она ће данас бити довезена из Београда на гробље у Вранићу.

Извор: Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ