Свет

Популарна водитељка ПОГИНУЛА док је возила електрични тротинет! Сад се огласио ЊЕН ДЕЧКО: Ја сам крив за све!

Емили Хартриџ (35), британска водитељка, погинула је у Лондону након што је камион налетео на њен електрични тротинет, а све се десило недалеко од њене куће, на врло прометном кружном току. Хитна помоћ покушала је да јој помогне, али умрла је на лицу места.

Верује се да је ово први пут да је возач електричног тротинета учествовао у фаталној саобраћајки. Иначе, електрични тротинети су постали скоро обавезно превозно средство у градовима широм света, па и у Србији, а како су нови, још увек нису законски регулисани.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Возаче електричних тротинета најчешће можете видети на површинама обележеним за пешаке и бицикле. У Европи, ови тротинети су одавно у закону.

Џејкоб Хејзел (28), њен партнер рекао је британским медијима да је покушавао да добије дете са седам година старијом ТВ звездом, и да јој је купио е-скутер за рођендан.

„Када су ме звали из клинике и рекли ми да Емили није дошла на заказане консултације са лекаром, био сам збуњен. Онда сам погледао вести на Интернету и схватио да је изгубила живот на скутеру који сам јој ја купио. Осећам велику кривицу, и људи у околини су ме оптуживали да сам крив за њену смрт. Њена породица ме моли да се не обазирем, али узалуд,“ рекао је он.

Водитељка Канала 4, која је имала и успешан YouTube канал, прва је особа која је изгубила живот возећи електрични скутер.

Е-скутери су на путевима Британије званично незаконити, али су све популарнији и у тој земљи, и многим другим.

 

Извор: Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ