Србија

Само неколико сати након Вучићевог обраћања, почела одмазда на Јарињу!

Почела је одмазда! Наиме, свега неколико часова након обраћања председника Вучића, у суботу су на административном прелазу Јариње привремене приштинске институције ухапсиле Србина Горана Станишића, који је оптужен за наводне ратне злочине, саопштила је Канцеларија за КиМ.

Према расположивим информацијама, Станишић, који је ухапшен пред својом супругом и сестром, одвезен је у Приштину, наводи се у саопштењу. Горан Станишић је расељено лице са КиМ и од 1999. године живи у селу Међулужје код Младеновца, у где живи и Богдан Митровић – симбол хапшења на основу тајних оптужница Приштине и лажних сведочења косметских Албанаца.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Само неколико сати пошто је председник Србије најавио, почео је предвидив и очекиван притисак и хајка на Србе на КиМ. Очигледна је намера Приштине да се због позива вођама терористичке ОВК у Хаг направи својеврсна контратежа зарад смиривања сопствене јавности, али и како би пред међународним институцијама и медијима поново покушала да ствара лажну слику о Србима као злочинцима“, истакао је Марко Ðурић, директор Канцеларије за КиМ, и додао да ће Канцеларија за КиМ и Република Србија обезбедити сву правну помоћ породици Станишић.

Извор: Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ