Свет

АЛБАНАЦ ГУРНУО ЖЕНУ ПОД ВОЗ ИЗ ЧИСТОГ МИРА!

Двадесетосмогодишњи Џексон Б. гурнуо је из чиста мира Немицу Ању Н. (34) под воз у месту Фердеу у покрајини Северна Рајна-Вестфалија.

Убица није познавао жртву и није познат мотив овог гнусног злочина. Није било свађе, нити било никаквог разлога да је убије, али је млада Немица у суботу ујутро завршила под возом, јер је Џексону дошло да убије некога.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Моју жену су данас убили. Непознати мушкарац је гурнуо под воз, без разлога“, написао је њен очајни супруг на Фејсбуку, неколико сати после злочина.

Џексон Б. рођен је у Немачкој, али је пореклом са Косова. Убица живи у селу Хаминкелн, 20 километара од места злочина, а жену је гурнуо на шине непосредно пре него што је воз ушао на колосек.

Власник ресторана брзе хране у Хаминкелну каже да иако Џескон Б, живи тек годину дана у селу, већ га сви знају, али само по злу.

„Овде нема готово никога ко већ није доживео неку непријатност од њега“, каже један комшија.

Житељи села безброј пута су позивали полицију због њега, а неколко људи поднело је кривичну пријаву због наношења материјалне штете и телесних повреда. Према речима једног комшије, Џексон Б. је крајем априла са старијим братом насумице нападао возаче, а како се сазнаје, нигде није радио.

Извор: Курир

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ