Србија

Милан Лађевић испричао шта проживљава Вучић, његов брат, деца, син Данило!

У јутарњем програму телевизије Пинк главна тема је био скандал који од јуче тресе земљу. Александар Вучић и његова породица главна су мета операције која за циљ има рушење председника Србије. У целу акцију укључени су како фактори споља тако и изнутра.

Новинари Крика спопали су насред улице и уходили све до улаза у зграду Милицу Андрић, невенчану супругу Предрага Малог, рођеног брата министра финансија Синише Малог, која је у колицима гурала њихову шестомесечну бебу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На тај начин покушавали су да добију материјал за причу против Вучићевих најближих сарадника, конкретно брата Синише Малог, министра финансија Србије.

Јурећи за причом која треба да оцрни Малог и Вучићеве најближе сараднике, истраживач Крика је насред улице и на препад зауставио мајку која гура колица, испитивао је, а потом и пратио до хаустору, до самог улаза у зграду, што су снимиле сигурносне камере.

Оно што посебно интригира јесте да је портал Крик пустио причу о Предрагу Малом, а портал Јавно.рс о сину председника Данилу Вучићу исти дан кад је у листу Српски телеграф и на њиховом порталу објављен текст „БИА открила план о слому Вучића“, у ком су најављен жешћи удар на фамилију председника и његове најближе сараднике.

Ово се никада у новинарству није дешавало. Човек је пресретао жену на улици и питао: „Је л’ сте ви мајка?“. Ја разумем разна писања медија, али овакво понашање је недопустиво. Није проблем да се пише о Синиши Малом, Предрагу Малом, Александру Вучићу, али ако о томе постоји јавни интерес. Ово што се ради је ненормално, за то ухођење је предвиђена казна затвора. Милица и Уна нису јавне личности, а морам да напоменем да се портал Крик финансира средствима из Европске Уније. Да ли се они залажу за овакву слободу медија? Немојте да уходите људе и нападате породицу која нема везе са политиком. Ово не сме да се ради, ми ћемо кроз 24 сата објавити идентитет овог момка – рекао је Милан Лађевић, главни и одговорни уредник Српског телеграфа.

– Сама реч омча говори да стежу омчу око Вучића. Њему не могу ништа да нађу па му нападају брата. Је л’ његов брат украо нешто, учествовао у неким малверзацијама? Па поднесите кривичне пријаве онда! Човек који треба да решава битна државна питања проживљава константан притисак на своју породицу. То бре није нормално! Ово је прешло сваку границу! – казао је Лађевић.

Извор: Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ