Србија

ОДЛУЧИО ДА ВИШЕ НЕ ЋУТИ: Харадинај РАСКРИНКАО ПОЛИТИЧАРЕ из Србије који су омогућили НЕЗАВИСНОСТ Косова!

Рамуш Харадинај тзв премијер Косова у оставци подсетио је пред одлазак у Хаг који је датум за њега најважнији и тиме директно указао на српске политичар који су допринели независности Косова

– Један од најважнијих датума државности Косова је и 22. јул 2010, када је Међународни суд правде прогласио пресуду да је независност Косова легитимна и праведна и да није у супротности са међународним правом.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ова историјска одлука за земљу потврдила је темеље наше независности, државног суверенитета и територијалног интегритета.

Случајно, дан прије пресуде МСП, 21. јула, позван сам у Хаг у другом судском процесу. Данас, када поново идем у Хаг, на ову девету годишњицу, Косово је јаче него икада, као независна, суверена, демократска, јединствена, нераздвојна и посвећена држава на евроатлантском путу – написао је Харадинај уочи самог одласка у Хаг и тако, на неки начин, захвалио Ђиласу и Јеремићу.

Подсетимо, захваљујући власти Тадића, Јеремића и Ђиласа, Србија је тражила мишљење МСП који је утврдио да проглашење независности Косова није у супротности са међународним правом.

 

Извор: Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ