Србија

Певачица се само СРУШИЛА у ресторану! Лекар саопштио стање – НИЈЕ ДОБРО!

Певачица Каја Остојић већ неко време борави у Београду, а напорним темпом којим у последње време живи угрозила је своје здравље.

Певачица се онесвестила у једном престоничком ресторану током ручка са пријатељицом, после чега је хитно превезена у Ургентни центар. Како наводе, Остојићева се данима осећала исцрпљено, али томе није придавала велики значај све док усред разговора са пријатељицом није изгубила свест наочиглед десетине људи у ресторану.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Каја је недавно стигла у Београд и уместо да се одрмара, почела је да јури песме, снимила је нови спот, седи по састанцима са продуцентима и текстописцима и на све то је наставила да тренира два пута дневно. Осећала се уморно и исцрпљено, али је сматрала да није ништа страшно. Нашла се са пријатељицом у ресторану, иако јој је тог дана било врло лоше, наручила је оброк и правила се да је све океј. После мање од сат времена, усред разговора, потпуно је пребледела и пожалила се да јој трну руке – рекао је извор и додао:

– Није прошло много, изгубила је свест и пријатељица је једна успела да је задржи да не падне на под и не удари главом. Пријатељица ју је хитно превезла у Ургентни центар, иако Каја првобитно није желела да иде у болницу. Тамо су биле сатима и Кају је прегледао њен дугогодишњи лекар и пријатељ. Све анализе које су урадили показале су да је њен организам у веома лошем стању, да јој крвна слика никада није била гора и да ће морати озбиљно да се посвети одмору како не би додатно нарушила своје здравље. Препоручили су јој промену исхране, витмине и разне додатке исхрани, после чега је пуштена кући – завршава извор.

Извор: srbijadanas.com

 

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ