loading...
Србија

УХАПШЕНА ЗБОГ ПРЕТЊИ ВУЧИЋЕВОЈ ДЕЦИ!

Полиција је брзом акцијом успела да ухвати осумњичену. Осумњичена је ухапшена у Шапцу. Ускоро се очекује више информација.

У Шапцу је ухапшена женска особа која се сумњичи да је преко друштвене мреже твитер упутила низ бруталних претњи сину и ћерки Александра Вучића.

После Вучићеве објаве о посети Смедереву и Железари, корисник који је на Твитеру уписан под надимком “Алеxандризам” упутио је језиву поруку његовој деци.

Подсетимо, после Вучићеве објаве о посети Смедереву и Железари, где је председник написао како је то важан дан за Србију, Смедерево и раднике који раде и живе у том граду, корисник који је на Твитеру уписан под надимком “Алеxандризам” упутио је језиву поруку његовој деци.

– Докле бре више жвалоња, докле? Је**м ти Данила мртвог и набијем ти на ку**ц кљакаву Милицу, шмокљо – написано је испод објаве.

Гостујући у јутарњем програму тв Прва, председник је рекао да полиција чека потврду Твитера да ухапси особе које стоје иза тога, мада, каже, није сигурно да су те особе још у земљи.

Извор: Ало

Loading...
loading...