Србија

Девојчица преминула седам дана после брата Вељка…

После недељу дана борбе, осмогодишња Наталија Стојковић из Велике Плане изгубила је битку и преминула је од повреда задобијених у саобраћајној несрећи у којој је погинуо и њен три године старији брат Вељко.

Девојчица је тешко повређена у саобраћајној несрећи на аутопуту Београд – Ниш, код Велике Плане, 17. јула, када је „форд ка“ којим је управљао њен и Вељко деда, Александар Стојковић (61) ударио у камион у зауставној траци. Том приликом, Вељко је задобио повреде од којих је одмах преминуо, док су његови сестра и деда превезени у Београд на лечење.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наталија је задобила фрактуру лобање и одмах је превезена на лечење у Универзитетску дечју болницу у Београду. Од пријема у медицинску установу лекари нису желели да дају било какве прогнозе о даљем току лечења. Ипак, два дана после несреће, девојчици се за нијансу поправило здравствено стање, што је улило наду свим људима који су девојчицу волели да ће се можда опоравити, извући.

То побољшање је нажалост било краткотрајно и девојчица је упркос напорима лекара преминула у среду увече, недељу дана после несреће.

Извор: Курир

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ