Србија

Осванула ЧИТУЉА за председника! Ставили његову слику на умрлицу и написали никад СТРАШНИЈЕ речи!

Након свих претњи које су упућене његовој деци и најближој породици путем друштвене мреже Твитер, на ред је дошао и сам председник

На друштвеној мрежи Фејсбук је пре четири сата осванула умрлица са ликом председника Србије, Александра Вучића.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, након свих претњи које су упућење његовој деци и најближој породици путем друштвене мреже Твитер, на ред је дошао и сам председник.

Жена која је најстрашније претила деци председника Србије Александра Вучића приведена је данас у Шапцу, али нове претње и даље стижу и ескалирају!

На умрлици јасно пише следеће:

– Умро је наш Вучић! Драги наш Вучићу, нека те анђели чувају у сумпорном језеру. Ожалошћени: Ми мудри и паметни СНС сендвичари из Централне љубавне управе -, пише на умрлици.

Подсетимо, после Вучићеве објаве о посети Смедереву и Железари, где је председник написао како је то важан дан за Србију, Смедерево и раднике који раде и живе у том граду, корисник који је на Твитеру уписан под надимком „Алеxандризам“ упутио је језиву поруку његовој деци.

– Докле бре више жвалоња, докле? Је**м ти Данила мртвог и набијем ти на ку**ц кљакаву Милицу, шмокљо – написано је испод објаве.

Гостујући у јутарњем програму тв Прва, председник је рекао да полиција чека потврду Твитера да ухапси особе које стоје иза тога, мада, каже, није сигурно да су те особе још у земљи.

Извор: Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ