Србија

Осванула ЧИТУЉА за председника! Ставили његову слику на умрлицу и написали никад СТРАШНИЈЕ речи!

Након свих претњи које су упућене његовој деци и најближој породици путем друштвене мреже Твитер, на ред је дошао и сам председник

На друштвеној мрежи Фејсбук је пре четири сата осванула умрлица са ликом председника Србије, Александра Вучића.

Наиме, након свих претњи које су упућење његовој деци и најближој породици путем друштвене мреже Твитер, на ред је дошао и сам председник.

Жена која је најстрашније претила деци председника Србије Александра Вучића приведена је данас у Шапцу, али нове претње и даље стижу и ескалирају!

На умрлици јасно пише следеће:

– Умро је наш Вучић! Драги наш Вучићу, нека те анђели чувају у сумпорном језеру. Ожалошћени: Ми мудри и паметни СНС сендвичари из Централне љубавне управе -, пише на умрлици.

Подсетимо, после Вучићеве објаве о посети Смедереву и Железари, где је председник написао како је то важан дан за Србију, Смедерево и раднике који раде и живе у том граду, корисник који је на Твитеру уписан под надимком „Алеxандризам“ упутио је језиву поруку његовој деци.

– Докле бре више жвалоња, докле? Је**м ти Данила мртвог и набијем ти на ку**ц кљакаву Милицу, шмокљо – написано је испод објаве.

Гостујући у јутарњем програму тв Прва, председник је рекао да полиција чека потврду Твитера да ухапси особе које стоје иза тога, мада, каже, није сигурно да су те особе још у земљи.

Извор: Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ