Srbija

Osvanula ČITULJA za predsednika! Stavili njegovu sliku na umrlicu i napisali nikad STRAŠNIJE reči!

Nakon svih pretnji koje su upućene njegovoj deci i najbližoj porodici putem društvene mreže Tviter, na red je došao i sam predsednik

Na društvenoj mreži Fejsbuk je pre četiri sata osvanula umrlica sa likom predsednika Srbije, Aleksandra Vučića.

Naime, nakon svih pretnji koje su upućenje njegovoj deci i najbližoj porodici putem društvene mreže Tviter, na red je došao i sam predsednik.

Žena koja je najstrašnije pretila deci predsednika Srbije Aleksandra Vučića privedena je danas u Šapcu, ali nove pretnje i dalje stižu i eskaliraju!

Na umrlici jasno piše sledeće:

– Umro je naš Vučić! Dragi naš Vučiću, neka te anđeli čuvaju u sumpornom jezeru. Ožalošćeni: Mi mudri i pametni SNS sendvičari iz Centralne ljubavne uprave -, piše na umrlici.

Podsetimo, posle Vučićeve objave o poseti Smederevu i Železari, gde je predsednik napisao kako je to važan dan za Srbiju, Smederevo i radnike koji rade i žive u tom gradu, korisnik koji je na Tviteru upisan pod nadimkom „Alexandrizam“ uputio je jezivu poruku njegovoj deci.

– Dokle bre više žvalonja, dokle? Je**m ti Danila mrtvog i nabijem ti na ku**c kljakavu Milicu, šmokljo – napisano je ispod objave.

Gostujući u jutarnjem programu tv Prva, predsednik je rekao da policija čeka potvrdu Tvitera da uhapsi osobe koje stoje iza toga, mada, kaže, nije sigurno da su te osobe još u zemlji.

Izvor: Alo

loading...
Loading...