Србија

Шесторо деце остало без мајке! Трагедија у Шапцу ДОБИЛА ЕПИЛОГ – ово је МОТИВ убиства?!

Фото: Pixabay.com

Жена је пре неколико дана напустила Милорада и синоћ је дошла кући да би се помирили.

Нарушени породични односи су, за сада, једини познат мотив убиства које се синоћ око 21 час догодило у приградском шабачком насељу Мишар.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Милорад М. (57) је осумњичен да је кухињским ножем преклао супругу Бисерку М. (51) која је преминула на месту крвавог пира.

Она је неколико дана раније напустила Милорада и синоћ је дошла кући да би се помирили. Међутим, он је хтео да се разведу и око тога су се прво посвађали, након чега је, како се сумња, насрнуо ножем, задао јој више удараца у груди и на крају пререзао гркљан.

Када је видео да је Бисерка издахнула, Милорад је наводно истим ножем покушао да изврши самоубиство. Нанео је себи више убодних рана по рукама и врату. Стигла је полиција, савладала га и колима хитне помоћи он је превезен у шабачку болницу.

Супружници имају пет ћерки које су удате и сина. Поред њих, у дворишту породичне куће синоћ се окупио и велики број рођака. Они су између себе разговарали и нису хтели да говоре пред новинарима, већ су их терали из дворишта.

Незванично се сазнаје да су полицајцима, који су до касно у ноћ обављали увиђај, давали различите изјаве.

Криве обоје што се све завршило трагедијом. Једни сматрају да је муж требало да попусти и прихвати помирење, а други криве њега. Чак и сину замерају што је са рањеним оценим отишао у болницу док му је мртва мајка лежала на поду.

Извор: srbijadanas.com

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ