Регион

Утопио се певач, никоме није јасно како је НА ОВАЈ НАЧИН настрадао!

Рониоци су тело пронашли у води неких 15-так метара од обале, а утопљеник је у џеповима имао документе. Иван Антолић био је певач, имао је панк банд и био је редовни посетилац рок фестивала у Копривници.

Како се неслужбено сазнаје, утопљеник чије су тело у недељу нешто иза поднева пронашли рониоци у копривничкој Шодерици је Иван Антолић, младић за којим се трагало од суботе рано ујутро.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У групи од неколико младића и девојака који су неутешно плакали на месту трагедије, нашао се и један његов добар познаник, који нам је рекао да га је задњи пут видио у суботу око три сата иза поноћи, од кад му се изгубио сваки траг.

Није ми јасно како је то могуће. Једноставно не могу доћи себи, као ни сви остали који су га познавали. Како је могао покрај свих некуд отићи, а да га нико не примети. Био је у одећи кад смо га задњи пут видели – казао је младић стар 30-так година, који је редовни посетитељ фестивала Рок Ливе на којем је био и несретни Иван.

Саговорник каже да је Антолић био певач који је имао и свој панк бенд, те је писао текстове и музику.

Рониоци су тело пронашли у води неких 15-так метара од обале, а утопљеник је у џеповима имао документе, па све води ка закључку да је највероватније случајно упао у језеро усред ноћи и тако скончао живот.

Обдукција ће дати коначан одговор о узроку његове смрти.

 

Извор: 24sata.hr

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ