Србија

ЗРЕЊАНИН У ШОКУ! Дамир (31) је ушао у Пескару и умро! ЉУДЕ хвата језа од онога што је објавио на фејсбуку неколико сати пре смрти!

Фото: Pixabay.com

Дамир Гуљаш (31) из Зрењанина утопио се у петак у касним поподневним сатима на популарном градском купалишту у језеру Пескара. Како незванично сазнајемо, младић је био непливач, а у воду је ушао у необезбеђеном делу купалишта, да би се расхладио од врућине.

Младић је кобног дана био у друштву три особе које су такође непливачи, а бег од топлоте пронашли су на необезбеђеном и неуређеном делу језера, наводе очевици.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Био је уз саму обалу која је обрасла трском. У једном тренутку мушкарац је почео је да се дави, а онда и нестао у језеру. Нико из друштва није могао да му притекне у помоћ, јер су и они непливачи. Узалудно је било њихово дозивање у помоћ, јер су спасиоци били далеко од неуређеног дела језера-кажу очевици.

Након што је полиција примила дојаву грађана да је на језерском купалишту несрећни младић нестао у води, на место догађаја изашли су припадници интервентне јединице који су у води пронашли тело мушкарца око 21 сат, а потом га извукли на обалу.

Несрећни младић живео је у делу Зрењанина које се зове Мужља и бавио се одгајањем папагаја. Био је омиљен међу пријатељима који су вест о његовом утапању примили са неверицом.

– Шокирала нас је ова вест. Велика туга до неба и више, не знам шта бих више рекла. Био је познати одгајивач папагаја, обожавао је животиње, волео је коње и псе. Ни мрава не би згазио -каже за „Ало!“Дамирова пријатељица.

Част ми је била да га познајем, био је неко ко није имао трунку зла у себи, а сваког је разумео. Био је добар човек, пријатељ и увек насмејан младић, спреман за шалу. Нека га анђели чувају-у шоку наводе Дамирови пријатељи.

Језерско купалиште Пескара у Зрењанину, у којем је живот изгубио Дамир Гуљаш, је веома популарно у летњим месецима, а освежење у њему не тражи само локално становништво, већ купачи долазе и из других места. Иначе, у склопу Пескаре је неколико језера.

Предосетио смрт

Само пар сати пре него што ће трагижно изгубити живот, несрећни младић је на свом Фејсбук профилу поставио фотографију на којој се налази крст исписан речима молитве Оченаш.

-Као да је знао, да не поверујеш. Почивај у миру, Дамире-неки су од коментара младићевих пријатеља који се нижу испод фотографије молитве.

Извор: Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ