Србија

ДАНАС ЋЕ БИТИ ЈОШ ГОРЕ: Метеоролози открили какво нас време очекује! А оно што тек следи… Не бисте желели ни да замислите!

У наредних седам дана у Србији се очекују честе смене сунца и облака, а киша ће данас и сутра пљуштати у већем делу Србије, каже метеоролог Ђорђе Ђурић!

Према његовим речима, висока температура и чести пљускови донеће и велику спарину, па ћемо у наредним данима јако тешко дисати. Ипак, након неколико кишних и облачних дана већ од недеље у нашу земљу враћа се право тропско лето са пуно сунчаних сати.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Метеоролог Ђорђе Ђурић каже да нас ове недеље очекује често смењивање врелих и сунчаних са облачним и кишовитим данима.

– Максималне температуре ће данас ићи до 30 степени, а упркос високој температури, због повремених пљускова биће доста пријатније него претходних дана. Тек понегде у Србији очекују се и грмљавине. Слично време задржаће се и сутра, цео дан ће се смењивати сунце и облаци, али ће бити нешто топлије и спарније, па ћемо јако тешко дисати.

Последња три радна дана ове недеље обележиће сунчано време, а у већини градова неће пасти ни кап кише. Најтоплији дан биће петак, када ће жива у термометру стићи и до пакленог 35. подеока – каже Ђурић и додаје:

– Нови пљускови стижу са севера већ у петак увече, због чега ће у суботу бити нешто хладније и променљиво облачно. Међутим, након ових неколико кишовитих дана од недеље нам поново стиже право летње време са пуно сунца и температурама изнад 30 степени, без кише на видику – прогнозира Ђурић.

 

Извор: Информер/ Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ