Србија

Београд у ШОКУ кад је видео ко је повређен у експлозији у аутобусу на Дедињу!

У аутобусу градског превоза на линији 78 на Дедињу, дошло је до експлозије, услед чега је више особа повређено.

Како сазнајемо, експлодирао је компресор за ваздух који сеналазио изнад средњих врата.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Повређено је шест особа, а незванично се могло чути да је међу њима и једна беба која је зарадила огреботину и којој је препоручено да превентивно оде код лекара како би проверили слух, што је све присутне дубоко потресло.

Како Ало.рс сазнаје, након експлозије градом су се проломили врисци уплашених људи. Успаничено су чекали Хитну помоћ, која је брзо дошла на место несреће.

– Повређено је пет женских особа, углавном старијих и оне су превезене у Ургентни центар – рекли су из Хитне помоћи.

Повреде, по свему судећи, нису теже природе.

– Ми смо примили четворо повређених и сви су још на дијагностици – рекли су из Ургентног центра, док је пета жена због зујања у ушима завршила на одељење ОРЛ.

Несрећа се догодила у Улици незнаног јунака, испред броја 6.

– Није реч о нашем возилу, туда углавном саобраћају аутобуси приватних превозника – рекли су из Диспечерског центра ГСП „Београд“.

Како се сазнаје, ради се о аутобусу фирме „Банбус“ на линији 78 (Бањица – Земун 2), из Конзорцијума приватних превозника. Ово је потврдио и први човек овог конзорцијума Драго Тошић.

– Према нашим информацијама експлодирала је боца за ваздух која се налазила у плафону, изнад врата. Возило је релативно новије производње, старо око четири године. Како су нас обавестили, повређена је само једна госпођа – рекао је Драго Тошић.

 

Извор: Блиц/ Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ