Регион

НЕЗАПАМЋЕНО ДИВЉАШТВО НА ЈАДРАНУ: Сплићанин одгризао уво туристи!

Фото: јутјуб

Драматична сцена десила се у Сплиту. Најпре се прочуло да се сукоб десио између мушкарца из Сплита и мушкарца из Француске. Након објављивања детаља случаја, из Хрватске је стигао извештај да је починилац вероватно странац.

Сплит ове године изгледа баш не воли туристе, ма одакле они да долазе у овај град на Јадрану. Након неколико премлаћивања, локални мештани су почели туристима чак и да одгризају уши!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Неименовани младић из Сплита, неће остати баш у лепој успомени мало млађем, такође, анонимном мушкарцу из Француске, након што му је после краће расправе око тога што му је гледао девојку, одгризао део уха. Несрећни 20-годишњи Француз је у друштву обезбеђења једног ноћног клуба сачекао кола хитне помоћи, заједно са парчетом уха које се налазило на леду. Према речима полције, у току је потрага за нападачем.

– На Клаићевој пољани код Сињске улице, сукобили су се засад непознати мушкарац и 20-годишњи француски држављанин. Француски држављанин је лакше повређен, одгризена му је лева ресица. Након болничког лечења, отпуштен је на кућну негу. Полиција спроводи криминалистичко истраживање и трага за нападачем – јавила је полиција.

Око 15.30 полиција је објавила још детаља напада.

– Јутрос око 5 сати на Клаићевој пољани у Сплиту дошло је до сукоба између 20-годишњег француског држављанина и непознате мушке особе. Према до сада прикупљеним информацијама, ради се највероватније о страном држављанину, који се након сукоба и повређивања 20-годишњег Француза удаљио са места догађаја. За њим се трага – објавили су из полиције.

Извор:  Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ