Идвајамо

У Београду претучена СРПСКА ЛОТО МИЛИОНЕРКА: Ударали су ме песницама и шамарали, а све због ПСА!

Изашла је испред зграде, а комшиничин брат је, како тврди, ухватио је за руку и повукао назад у улаз.

Ирена Матејић (44) из Младеновца, једина је српска лото милионерка која је јавно признала да је добила седмицу, брутално је претучена 16.јула у луксузном стамбеном комплексу у центру Београда где је купила стан!

Loading...

Богаташицу су претукле комшије након што им је она замерила да њихов пас непрестано лаје.

Матијевићева ја задобила двоструки прелом носа и поломљена су јој два ребра, а нападачи још нису ухапшени.

Рвале се и чупале
Драма се одиграла око 23 сата у улазу зграде. Ирена каже да је те вечери имала баналну расправу са једном комшиницом, манекенком, чији је пас лајао у заједничком дворишту.

– Изашла сам на терасу и питала је: „Може ли то мало тише?“ Она ми одговорила безобразно: „Не може“. Изашла сам из стана и спустила се у двориште, без икакве намере да се бијем или свађам, већ само да попричам са том девојком – тврди Ирена.

Међутим како је рекла, њих две су скоро истог момента потукле.

– Хтела је да ми удари шамар, али нисам јој дозволила. Рвале смо се, почупале, па смо се раздвојиле и ја сам отишла у свој стан. Пет минута касније, та манекенка и њени брат и дечко су ми позвонили на интерфон и тражили да изађем напоље. Да сам знала шта ме чека, никада не бих изашла – описује Ирена.

Изашла је испред зграде, а комшиничин брат је, како тврди, ухватио је за руку и повукао назад у улаз.

– Тада је притрчао и њен дечко и почели су да ме ударају песницама по лицу и грудима. За то време, она манекенка и њена другарица, која такође живи у нашој згради, држале су врата од ходника и нису дозвољавале раднику обезбеђења да ми притрчи у помоћ. Не знам колико је трајало то иживљавање јер сам се онесвестила. Тек када ме је тај радник обезбеђења подигао на ноге, дошла сам себи – прича лото милионерка.

Подсетимо, Матијевићева се први пут нашла у жижи јавности 2011.када је на лотоу освојила премију од скоро два милиона евра. Он тада није могла да сакрије срећу, па је чашћавала све редом у једном кафићу и викала како је добила седмицу.

Извор: srbijadanas.com

Loading...
loading...
loading...