Идвајамо

У Београду претучена СРПСКА ЛОТО МИЛИОНЕРКА: Ударали су ме песницама и шамарали, а све због ПСА!

Изашла је испред зграде, а комшиничин брат је, како тврди, ухватио је за руку и повукао назад у улаз.

Ирена Матејић (44) из Младеновца, једина је српска лото милионерка која је јавно признала да је добила седмицу, брутално је претучена 16.јула у луксузном стамбеном комплексу у центру Београда где је купила стан!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Богаташицу су претукле комшије након што им је она замерила да њихов пас непрестано лаје.

Матијевићева ја задобила двоструки прелом носа и поломљена су јој два ребра, а нападачи још нису ухапшени.

Рвале се и чупале
Драма се одиграла око 23 сата у улазу зграде. Ирена каже да је те вечери имала баналну расправу са једном комшиницом, манекенком, чији је пас лајао у заједничком дворишту.

– Изашла сам на терасу и питала је: „Може ли то мало тише?“ Она ми одговорила безобразно: „Не може“. Изашла сам из стана и спустила се у двориште, без икакве намере да се бијем или свађам, већ само да попричам са том девојком – тврди Ирена.

Међутим како је рекла, њих две су скоро истог момента потукле.

– Хтела је да ми удари шамар, али нисам јој дозволила. Рвале смо се, почупале, па смо се раздвојиле и ја сам отишла у свој стан. Пет минута касније, та манекенка и њени брат и дечко су ми позвонили на интерфон и тражили да изађем напоље. Да сам знала шта ме чека, никада не бих изашла – описује Ирена.

Изашла је испред зграде, а комшиничин брат је, како тврди, ухватио је за руку и повукао назад у улаз.

– Тада је притрчао и њен дечко и почели су да ме ударају песницама по лицу и грудима. За то време, она манекенка и њена другарица, која такође живи у нашој згради, држале су врата од ходника и нису дозвољавале раднику обезбеђења да ми притрчи у помоћ. Не знам колико је трајало то иживљавање јер сам се онесвестила. Тек када ме је тај радник обезбеђења подигао на ноге, дошла сам себи – прича лото милионерка.

Подсетимо, Матијевићева се први пут нашла у жижи јавности 2011.када је на лотоу освојила премију од скоро два милиона евра. Он тада није могла да сакрије срећу, па је чашћавала све редом у једном кафићу и викала како је добила седмицу.

Извор: srbijadanas.com

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ