Регион

ОГРОМНИ ТАЛАСИ ИХ БАЦАЛИ, ЈЕДВА ИЗВУКЛИ ЖИВУ ГЛАВУ !

Фото: јутјуб

Спасиоци на црногорском приморју су током незапамћеног невремена протеклог викенда из мора код Бара извукли седам особа, а драматичне сцене спасавања купача из високих таласа одвијале су се у Сутомору и Улцињу.

Огромни таласи, јак ветар и олуја забележени су широм црногорске обале. Службеници Управе поморске сигурности и пограничне полиције у Бару из мора су спасили седам особа.

Loading...

На Фејсбук страници “Подгорички времеплов” појавили су се нови снимци драматичног спасавања групе младића из мора код Улциња.

– Гледам народ што ради ево два дана, па се питам јесу ли луди? Не обазиреш се на невреме, не обазиреш се на црвене заставице већ улазиш у море. Па добро, ако ти већ свој зивот није мио, зашто друге излажеш опасности? Гледам ове спасиоце, не знају где ће пре – написао је један од корисника друштвених мрежа.

Сличне сцене поновиле су се и у Сутомору, што је такође забележено камерама.

Невреме и високи таласи однели су протеклог викенда и један живот. Држављанин Србије А. И. (67) из Новог Бечеја се, како је “Блиц” писао, утопио на Ади Бојани након што су га јаке струје и огромни таласи одвукле далеко од обале.

Извор: Блиц

Loading...
loading...
loading...