Регион

ОГРОМНИ ТАЛАСИ ИХ БАЦАЛИ, ЈЕДВА ИЗВУКЛИ ЖИВУ ГЛАВУ !

Фото: јутјуб

Спасиоци на црногорском приморју су током незапамћеног невремена протеклог викенда из мора код Бара извукли седам особа, а драматичне сцене спасавања купача из високих таласа одвијале су се у Сутомору и Улцињу.

Огромни таласи, јак ветар и олуја забележени су широм црногорске обале. Службеници Управе поморске сигурности и пограничне полиције у Бару из мора су спасили седам особа.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На Фејсбук страници „Подгорички времеплов“ појавили су се нови снимци драматичног спасавања групе младића из мора код Улциња.

– Гледам народ што ради ево два дана, па се питам јесу ли луди? Не обазиреш се на невреме, не обазиреш се на црвене заставице већ улазиш у море. Па добро, ако ти већ свој зивот није мио, зашто друге излажеш опасности? Гледам ове спасиоце, не знају где ће пре – написао је један од корисника друштвених мрежа.

Сличне сцене поновиле су се и у Сутомору, што је такође забележено камерама.

Невреме и високи таласи однели су протеклог викенда и један живот. Држављанин Србије А. И. (67) из Новог Бечеја се, како је „Блиц“ писао, утопио на Ади Бојани након што су га јаке струје и огромни таласи одвукле далеко од обале.

Извор: Блиц

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ