Свет

Родитељи опрез, опасност вреба: Деца са СТРАШНИМ ОПЕКОТИНАМА завршавају у болници, једна девојчица УМРЛА!

Нови језиви изазов појавио се у Америци, а тинејџери се снимају како се поливају и пију кључалу воду!

Анђела Гут из Кентакија ухапшена је након што није позвала хитну помоћ 11-годишњем дечаку којег је њен син полио врелом водом, преноси „Фокс“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Тешко повређени дечак Били Оливер у изјави полицији каже да је спавао код свог друга када је због „изазова врела вода“ тешко повређен.

Задобио је тешке опекотине другог и трећег степена, а његова мајка Патриша Оливер поделила је на свом Фејсбук профилу фотографије спрженог врата и леђа свог сина и упозорила родитеље на вирални тренд који може бити погубан.

Прошле седмице, 15-годишњи тинејџер у савезној америчкој држави Индијани задобио је опекотине другог степена по лицу и телу након што су га пријатељи полили врелом водом док је спавао у покушају да доврше „изазов вреле воде“. И 11-годишња девојчица у Њујорку задобила је прошлог лета опекотине лица и груди након што су је пријатељи због изазова полили кипућом водом.

Девојчица од 12 година која је пролила воду на њу, оптужена је за злочин. На Флориди је овај изазов убио осмогодишњу девојчицу након што је кроз сламку покушала да пије кључалу воду.

Извор: Курир

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ