Србија

Оптужила Вучића да УЗНЕМИРАВА ЈАВНОСТ ПРИЧОМ О ПРЕТЊАМА СВОЈОЈ ДЕЦИ?!

Главна и одговорна уредница „Нове економије“ Биљана Степановић напала је данас на ТВ Н1 председника Србије Александра Вучића што је „узнемирио јавност“ причом о претњама својој деци!

– Зашто он нас, као гледаоце, обавештава да неко прати његову децу и фотографише? Па то се ваљда решава на другачији начин – рекла је и чак није ни поцрвенела Биљана Степановић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Сада то, тобоже није важно, и за Биљану је споредна ствар што је ћерку председника Србије данима пратио осуђивани нарко-дилер Саша Петерсен (44)! Да се, шатро, не узнемирава јавност… А да подсетимо, када је требало писати лажи о Вучићћевом сину Данилу, онда је то било вредно насловне стране!

Такође, лидер Савеза за Србију Драган Ђилас сваког дана нашироко и надугачко кука по својим медијима како је његовој деци угрожена безбедност, и то јесте главна тема за њих, иако се добро зна да његова деца уживају и башкаре се по скупим школама у Лондону. За разлику од Милице и Данила, који су овде, у Србији, и суочавају се са стварним претњама и ноторним лажима које се свакодневно о њима шире.

Да ли је то довољан доказ колики је Биљана Степановић лицемер кад каже да то никога не треба да занима?! Или, можда, за њу нису сви људи исти? Неки заслужују да буду заштићени, а неки не?

Али, на крају, зато медији какве представља Степановићка и јесу тамо где јесу. Нигде!

Извор: Информер

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ