Србија

Мајка тукла сина (14) по глави и телу све док није пао, а онда урадила нешто још МОНСТРОУЗНИЈЕ!

Фото: Pixabay.com

Нишлијки М.П. (33) изречена је мера забране приласка сину (13) јер га је брутално претукла, па је несрећни дечак завршио у болници због разбијеног носа и болова у грудима.

Нечувено родитељско насиље догодило се јуче око 15 сати у кући дечаковог оца где је М.П. боравила у посети деци која су му поверена након развода.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Дечак се потукао са сестром (14) у мајчином присуству, а она је стала на страну кћерке па је истукла сина. Ударала га је рукама по глави и телу док није пао, а онда га је шутирала у груди из све снаге – кажу саговорници упознати са овим случајем.

Да би прикрила напад на дечака, дошла је у полицију и пријавила свог девера због наводног шамарања, након чега се клупко одмотало.

– Она је тврдила да јој је брат њеног супруга ударио два шамара јер је истукла дете, али није признала да га је брутално премлатила. Њен девер је негирао напад на снаху, али ју је оптужио да је дечака немилосрдно тукла – кажу наши саговорници.

Тринаестогодишњак је због повреда које је задобио, збринут на Дечјој хируршкој клиници.

О овом догађају обавештено је Основно јавно тужилаштво на којем је да одлучи има ли основа да се против М.П. поднесе пријава за насиље у породици.

 

Извор: Телеграф/ Ало

Ознаке

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ