Србија

Новак се постидео, ставио руке преко лица, па проговорио о ПИЈАНСТВУ!

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић пороговрио је о пијанству.

„Да ли некад даш себи одушка и у каквим оконостима се то дешава? Стани, да ли си се некад напио?“, гласило је питање новинара, а онда је уследио Нолетов одговор.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Ју, јесам! (смех) Јао, мама ће да гледа ово“, рекао је Новак и прекрио лице руком од стида. Наравно више у шали него у збиљи открио је све о свом дружењу са чашицом и интервјуу за „Вицеспортс“.

„Јесам написао сам се док сам пио алкохол. Сада се напијам од љубави (смех) или других ствари. Када сам последњи пут био алкохол? Годинама не пијем било који алкохол, раније јесам и онда као спортиста који ретко пије алкохол, а то је опште познато, просто једна чаша било чега убаци у машину и не знам где сам“, рекао је Новак.

„Ако се то рачуна, имао сам таквих пијанстава пуно. Али, немам… И тога се не стидим то је саставни део мог животног путовања и просто тежим ка томе да идем ка испуњавају неких циљева, спортских. Сад сам престао да трагам, а више да будем. Мање времена проводим у будућности, а више у садашњости. Када кажеш трагам за нечим, била то срећа, љубав, припадност, шта год да је у питању себе већ држиш у некој будућности, неизвесности. У то верујем и практикујем скоро сваки дан, у моћ визуализације. То практикују најуспешнији спортисти, замислиш себе. Као што сам ја себе замислио да ћу освојити вимблдонски трофеј са седам година од импровизованих материјала. То је моћна ствар, али треба да буде уравнотежена са постојањем у садашњем тренутку“, рекао је Ноле.

Извор: Курир

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ