Србија

ВУЧИЋ ОТКРИО МРАЧНУ ТАЈНУ БОРИСА ТАДИЋА: Ово је скривао од јавности, а у све су умешене тајне службе!

Вучић открио да се Тадић састајао са страним обавештајцима. Како каже, Тадићев „уплашени израз лица“ показује да страхује да неко не открије шта је све радио. Вучић истиче да се он сам састајао са људима који су први секретари

Борис Тадић се састајао са страним обавештајцима, ангажованимна различитим позицијама у амбасадама, много више него ја, а у Председништву је имао део приватног прислушног центра, рекао је данас председник Александар Вучић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На питање новинара да прокоментарише изјаву Бориса Тадића да се, док је био опозиција, састајао са обавештајцима, Вучић каже да је то неистина.

„Тадић, наравно, говори неистине. Ја сам се састајао са људима који су први секретари. Нисам био председник странке и то је био мој ниво – при секретари или заменици амбасадора. Тајне службе понекад могу да тумаче да су они припадници обавештајних служби. А није Тадић тај који то одлучује“, рекао је он новинарима у Београду.

„Треба да се стиди својих речи, јер се са њима састајао много више него ја, и још је све то пратио из приватног прислушног центра, који је имао делом у згради Председништва, па је потом исељен на сплав који је водио Тадићев рођак“, навео је Вучић.

Како каже, Тадићев „уплашени израз лица“ показује да страхује да неко не открије шта је све радио.

„Видели сте његов уплашени израз лица, уплашен из неких других разлога. Питајте њега за разлоге… Зато што брине да ће неко да открије шта је све радио по том питању „, рекао је Вучић.

Извор: Ало

 

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ