Србија

Зоран Марјановић рекао шта се стварно десило! Ево колико је било ОСОБА!

Муж убијене певачице, коме ће се судити за њену смрт, тврди да су многе ствари заташкаване током истраге, да се крило ко је све виђен на насипу кобног дана и да је спреман да их све разоткрије!

– Једва чекам суђење да докажем да сам невин. Тада ће се све сазнати, све што је досад заташкавано – каже Марјановић, који је оптужен за брутално убиство супруге и певачице Јелене Марјановић Крсмановић (33) 2. априла 2016. у Борчи.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Марјановић открива и које све кључне адуте поседује којима ће покушати да на суду докаже своју невиност. Мистериозни бициклиста на којег је пре неколико дана указао његов отац Владимир, само је један од њих.

– Што се тиче људи који су тог дана били у близини насипа, било их је поприлично. Било је око 20 радника који су тада радили на њиви у непосредној близини тог несрећног канала у којем је убијена Јеца. Право питање јесте да ли су сви ти људи током истраге идентификовани и да ли су њихови алати и гардероба коју су тог дана носили узети на хемијску анализу?! – каже Марјановић.

Он даље наводи да у овом случају има доста нејасноћа, те је питање шта се то заправо крије од јавности, а што би можда могло да допринесе разрешењу злочина у Борчи.

 

Извор: Ало/ Српски телеграф

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ