Регион

РАТ ИЗМЕЂУ ХРВАТСКЕ И БОСНЕ! Бакир напао председницу: КОБИЛО УСТАШКА! А Колинда одговара: Какав је то нонсенс?

И даље траје бура због интервјуа који је председница Хрватске Колинда Грабар Китаровић дала израелским медијима и у којем је изјавила да је „БиХ нестабилна земља и под контролом милитантнога ислама“. Тако је Бакир Хаџиомеровић, босански новинар, бивши уредник Федералне телевизије и однедавно политичар, оштро реаговао на друштвеним мрежама.

„Да не околишамо, јебем ти матер, кобило усташка“, написао је Бакир који се нешто касније извинио:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Глухо је доба… Углавном, знам, претјерао сам! Вулгарни рјечник био је потпуно непримјерен. Извињавам се, искрено! Ипак, било би лијепо да КГК убудуће покаже више поштовања према БиХ, а могла је, вала, у Израелу прозборити коју реченицу и о злочиначким тековинама НДХ. Толико“, твитовао је након тога Хаџиомеровић.

С друге стране, Колинда је навела да спорна „изјава о БиХ није њена“, али и да у последње време „види како БиХ покреће низ агресивних корака према Хрватској“.

А, упитана да коментарише оштре реакције из БиХ, Колинда каже:

– То су коментари на коментаре једне новинарке. Понављам то нисам рекла. Жестоке реакције које успоређују Хрватску с фашизмом у потпуности одбацујем, то је тотални нонсенс – навела је председница Хрватске и нагласила да није давала интервјуе током посете Израелу.

 

Извор: Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ