Србија

АЛАРМ РХМЗ ЗАВИЈА ЗЕМЉОМ! Асфалт ће се топити од високих температура, али то није најгоре! Увече почиње СТРАВА и УЖАС!

Фото: јутјуб

И у Београду данас сунчано и веома топло. Данас ће бити топлије него јуче. Грађанима се саветује да током поподнева не излазе на улицу без преке потребе. Расте проценат влаге у ваздуху.

РХМЗ је поновио упозорење на високе температуре на подручју Србије до 14. августа. Како се наводи у саопштењу, наредних дана биће веома топло, са највишом дневном температуром од 34 до 38 степени, само ће у четвртак и петак на северу и западу земље бити више облака и мало пријатније.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Данас крајем дана и током ноћи у северним и западним крајевима, уз нешто висе облачности, понегде краткотрајна киша или пљусак са грмљавином. Падавине ће утицати на виши проценат влаге у ваздуху, па ће у тим крајевима субјективни осећај топлоте бити знатно израженији, а посебан опрез саветује се хроничним болесницима.

Ветар слаб и умерен јужни и југоисточни, током дана у скретању на северозападни.

Јутарња температура од 15 до 24 степена, највиша дневна од 32 степена на северу до 37 степени на југоистоку.

И у Београду данас сунчано и веома топло. Крајем дана и током ноћи, уз нешто више облачности, у неким деловима града краткотрајна киша или пљусак са грмљавином.

Ветар слаб и умерен јужни и југоисточни, током дана у скретању на северозападни.

Јутарња температура 24, највиша дневна 34 степена.

У наредним данима сунчано и веома топло, само ће још у петак на северу и западу земље, уз више облачности, бити мало пријатније када је ујутру могућа краткотрајна киша, а после подне локални пљускови са грмљавином у брдско-планинским пределима.

Средином следеће седмице освежење са пљусковима и грмљавином.

Извор: Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ