Србија

ЛАЖИ СУ ИЗРЕЧЕНЕ: Шипка открио скандалозне податке о Јелени Марјановић! Кад је проговорио о фотографијама са увиђаја, Србија се НАЈЕЖИЛА!

Фото: јутјуб

Многе лажи су изречене о мени и о мојој организацији – рекао је Ненад Шипка за Хепи телевизију.

Говорећи за Хепи телевизију у емисији „После ручка“, Ненад Шипка форензичар из Новог Сада, рекао је како се месецима није појављивао у медијима из простог разлога што није желео да се упушта у расправу са људима који уопште нису упућени у случај Јелене Крсмановић Марјановић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– У медијима нисам био зато што је случај Јелене Крсмановић Марјановић постао фарса јер су се у истрагу укључили којекакви стручњаци који нису ни видели податке, ту пре свега мислим на фотографије са увиђаја, а себи дају за право да коментаришу један такав случај.

Ми имамо уговор са Теодором Крсмановић која је у тренутку ангажовања имала статус оштећене, тако да смо ми и даље полузванично део овог случаја ако суд одлучи да отвори случај и да Теодори Крсмановић врати статус оштећене ми смо спремни да наставимо да бранимо интерес породице Крсмановић. Многе лажи су изречене о мени и о мојој организацији – рекао је Ненад Шипка за Хепи телевизију.

 

Извор: Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ