Србија

Оно што је Трамп рекао о Косову је ДОКРАЈЧИЛО Албанце! Отворено стао на страну Срба, ништа више неће бити исто!

Албански медији пренели су као главну најаву вест у којој се наводи како је амерички председник послао јасну поруку о томе како Србија не сме да остане без ичега на Косову.

Председник Сједињених Држава Доналд Трамп послао је јасну поруку којом недвосмислено поручује: Србија не сме да остане без ичега на Косову и Метохији! Саветник за националну безбедност председника САД Џон Болтон, који би у Србију требало да дође до краја лета, могао би да направи значајан заокрет у решавању косовског чвора, и то у корист Београда.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Албански медиј лајми.нет пренео је ову вест, наводећи како ће Џон Болтон вероватно да посети Београд и Приштину, што ће донети нови сценарио за коначно решење косовског питања и у корист Србије.

– Српски лист пише о иницијативи америчког председника Доналда Трампа у вези са коначним решењем косовског питања и компромисном плану којим ниједна страна неће бити на губитклу – пише лајми.нет.

Додаје се како ће поруку председника Трампа донети Болтон, у планираној посети крајем августа или почетком септембра. Но, српски медији и српски министар спољних послова Ивица Дачић наводе како ће Болтонова посета овим поводом бити могућа исклучиво ако Косово испуни услове за наставак дијалога укидањем 100 одстотног пореза на српску робу, закључује овај албански медиј.

 

Извор: Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ