Свет

ХОРОР НА ЛЕТОВАЊУ! Баба гледала како пријатељица (59) силује њеног унука (14), а онда је испливала грозна истина!

Гејл Дикинсон (59) из Велике Британије ослобођена је оптужби да је имала сексуални однос са сином (14) своје најбоље другарице док су заједно били на летовању.

Дикинсонова је била оптужена да је завела дечака у јуну прошле године у Сан Антонију на Ибици, а бака дечака тврди да је и раније приметила да Гејл њеног унука похотно гледа.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како преносе британски медији, Гејл је са својом пријатељицом, њеном мајком и њена два сина отишла на годишњи одмор на Ибицу где су изнајмили заједнички стан. Током „распоређивања“ по собама, дечаку је запало да буде са Гејл у соби, а према бабиним речима, већ првих дана Гејл је њеном унуку упућивала неприкладне коментаре.

– Чула сам је једном како каже да је баш лепо развијен ре- кла је баба током саслушања.

Она тврди да је кобне ноћи њен унук шетао у шорцу и да је она приметила како га Гејл непрекидно гледа. Пошто дечак није хтео да обуче мајицу, баба се изнервирала и послала га раније на спавање. Током ноћи је, како тврди, чула нешто на тераси, а када је погледала кроз завесу видела је свог унука без одеће и Гејл како га задовољава.

– Била је то ужасна сцена, али на његовом лицу сам видела да ужива – тврди баба.

Она каже да је Гејл дечаку наређивала шта да јој ради, а да ју је он беспоговорно слушао. На питање зашто није излетела на терасу и спречила све баба је рекла да није желела да прави сцену

Наводно је већ наредног дана Гејл замољена да напусти стан, а полицији је случај пријављен тек по повратку кући.

Дечак је током саслушања рекао да је кобне вечери био са Гејл и својом мајком напољу на пићу, те да је попио један коктел од ког му се вртело у глави. Истакао је и да га је те вечери Гејл пипкала кад су се вратили у собу.

Он је рекао да је у једном тренутку поклекао те да су имали секс на тераси.

– Био сам у шоку када се све то догодило. Тек ујутру када сам се пробудио схватио сам шта се десило и осећао сам се прљаво. Да сам био трезан, то се не би десило – тврдио је дечак на саслушању.

Гејл је рекла да до сексуалног чина није дошло.

– Све се одједном догодило. Само сам осетила његов полни орган у својим устима и одмах сам побегла. Он ме је приморао да му урадим орални секс – тврдила је Дикинсонова. Она је рекла да је дечак био опседнут идејом да има секс са њом и да ју је стално прогањао!

Суд је у четвртак одбацио све оптужбе против Дикинсонове. Породица дечака била је видно потресена због овакве одлуке суда, а Дикинсонова је плакала од олакшања по изласку из суднице.

 

Извор: Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ