Србија

Затворене улице, аутобуси обилазе центар, специјалци с дугим цевима седе у хладовини!

Блокада града трајаће од 6.00 до 15.00, планирају се измене 10 ГСП линија, а ово је алтернатива.

Затварање београдских улица, друга клапа. Због снимања серије „Морнаричке фоке“, данас ће доћи до затварања појединих централних градских саобраћајница, али и измена на десетак линија јавног градског превоза.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како су најавили надлежни, у периоду од 6.00 до 15.00 доћи ће до обуставе саобраћаја на Тргу Николе Пашића, на делу од Теразија до Таковске и Булевара краља Александра, на потезу од Таковске до Дечанске и Теразијског тунела, у делу Влајковићеве (од Косовске до Дечанске) и у Драгослава Јовановића (од уласка у гаражу ка Булевару краља Александра).

Поврх свега, долазиће и до повремене обуставе саобраћаја од три до пет минута, уз асистенцију саобраћајне полиције, у Улици краља Милана (део између Трга Николе Пашића и Улице Теразије), у периоду од 7.00 до 19.00.

Током снимања на Тргу Николе Пашића, доћи ће и до значајних измена на линијама јавног градског превоза.

* возила са линија 5А, 24 и 26 ће саобраћати улицама Булевар краља Александра, Таковска, Цвијићева, Венизелосова, Француска, Цара Душана и даље редовно

* возила са линије 27 ићи ће улицама Булевар краља Александра, Таковска, Цвијићева, Булевар деспота Стефана до Трга републике

* возила са линија 37, 44 и 58 улицама Таковска, Цвијићева, Венизелосова и даље редовно

* возила са линија 65 и ЕКО 1 улицама Булевар краља Александра, Таковска, Светогорска, Македонска, Дечанска (Нушићева у смеру Б) и даље редовно

* возила са линије Ада 1 од Трга републике, па кроз Булевар деспота Стефана, Цвијићеву, Таковску, Кнеза Милоша и даље редовно

Ово су вам алтернативе…

Трг Николе Пашића је претходних месеци, откако су почели радови на Тргу републике, многим возачима постао главна алтернатива, заједно са Дечанском, Браће Југовића и Булеваром деспота Стефана.

Међутим, када и он буде затворен, комплетан саобраћај који долази како из правца Улице кнеза Милоша, тако и Булевара краља Александра, сливаће се у Таковску улицу, а онда даље у Цвијићеву и Булевара деспота Стефана где је већ виђен „колапс у најави“.

Додатни проблем биће и чињеница што се из Дечанске неће моћи кроз Теразијски тунел, већ ће се до Бранковог моста моћи искључиво из правца Булевара деспота Стефана, па поред Дома омладине.

Извор: Ало

 

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ