Спорт

Новак Ђоковић не жели њихове МИЛИОНЕ ЕВРА! Цела планета прича колика је МОРАЛНА ГРОМАДА испао Србин!

Новак Ђоковић одбио је да рекламира највеће светске кладионице јер не жели да шаље лошу поруку милионима људи широм света којима је идол!

Како Курир сазнаје, најбољи тенисер света недавно није пристао на баснословну понуду вредну више милиона евра од вероватно и највећег кладионичарког ланца на планети!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Узајамно поверење

То је било треће „не“ оваквим компанијама од играча који суверено иде ка звању најбољег у историји. Иначе, сам Ђоковић је говорио о томе да бира с ким сарађује и да му новчана понуда апсолутно није пресудна. Недавно се у интервјуу Вајсу Новак дотакао теме спонзорства.

– Тражим партнере који су друштвено одговорни. Спонзорство је за мене одувек било, а поготово је у последње време, партнерство. Ја се као човек поистовећујем с вредностима тог партнера и они са мном. Мора да постоји компатибилност, иначе не можемо да функционишемо – причао је Ђоковић.

Уследило је више него јасно појашњење зашто бира кога рекламира.

– Имам своје личне ставове, уверења, погледе на свет, здрав начин живота. Ако се та компанија не уклапа у то, онда не желим да сарађујем. Финансијска средства су секундарна у тој једначини. Више неко икад привлачим пажњу, много ме људи прати и осећам да поруке које шаљем, како директно, тако и индиректно, имају велики значај за нечији живот – закључио је Новак Ђоковић.

 

Извор: Курир

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ