Свет

Лекари га оживљавали 20 минута, када се пробудио испричао је ко га је спасао са онога света! Родитељи верују у свако слово

Фото: Pixabay.com

Зак Клементс је младић из Тексаса, који од малена воли спорт и у одличној је форми. Али, он се изненада онесвестио док је трчао на часу физичког, а лекари кажу да његово срце није куцало, односно да је био мртав пуних 20 минута!

Једва су успели да оживе Зака, након неколико дана се пробудио из коме, али они и даље немају никакво научно објашњење како је његово срце поново закуцало и како мозак није оштећен током тог времена. Али, дечак тврди да зна како је преживео – спасао га је Исус Христ!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Док нисам био жив, видео сам човека дуге косе и густе браде. Ставио ми је руку на раме и рекао да не бринем, да ће све бити у реду. Није ми требало много да схватим да је у питању Исус Христ – испричао је Зак.

Можда због сопствене религије или због тога што лекари немају објашњење за чудновато Заково преживљавање, али дечакова породица у потпуности верује у ову причу.

– Када се пробудио, испричао нам је какво искуство је доживео, али људи нису у стању тако нешто да схвате – каже Заков отац Били.

Ни његова супруга Тереза нема сумње да је лично Исус спасао њено дете.

Догађај се десио средином 2015. године, када је дечак има 17 година, али његове речи и даље су мистерија.

Мада поједини потежу питање бујне маште и бројних филмова, које је досад прегледао млади спортиста, његове речи још су мистерија.

– Ставио ми је руку на раме и рекао да не бринем. Ја сам био смирен – казао је том приликом, недуго по опоравку.

 

Извор: Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ