Србија

Узео бајонет па избо Милована и Миру, пре тога рекао нешто СТРАВИЧНО својој мајци!

Фото: јутјуб

Ален Стојадиновић (41) из села Крушкик код Градишке избо је бајонетом комшије Милована (72) и Миру (69) Љољић, а пре тога је мајци најавио да ће их убити.

Ален Стојадиновић (41) из села Крушкик код Градишке избо је бајонетом комшије Милована (72) и Миру (69) Љољић, а пре тога је мајци најавио да ће их убити. Портпарол Полицијске управе Градишка Весна Дивљановић изјавила је да се напад десио око 19.30 часова.

“Повређеним особама је лекарска помоћ указана у Општој болници Градишка. Обављен је увиђај и о свему обавештен дежурни тужилац”, рекла је она.

Иако су тешко повређени, двоје љдуи нису животно угрожени. Жена је задржана у болници, а њен супруг је пуштен на кућно лечење.

Извор близак истрази испричао је за Српскаинфо да су мотив свађе које већ дуже времена трају између две породице.
“Ален је у уторак увече рекао мајци да иде да убије комшије па је узео велики војни бајонет и упутио се према њиховој кући. Мајка је покушала да га спречи, али када је видела да не може одмах је позвала полицију и рекла шта се дешава”, испричао је саговорник.

Нападач је убо жену у груди и исекао је по телу, а онда је кренуо ка Миловану са којим се борио и направио му неколико посекотина.
Човек је успео да савлада нападача а онда је дошла полиција која га је ухапсила.

Комшије су испричале и да је недавно неко запалио сено породице Љољић, а они су оптуживали да иза тога стоји управо Ален.

Извор: Ало

Loading...
loading...
Loading...