Србија

Узео бајонет па избо Милована и Миру, пре тога рекао нешто СТРАВИЧНО својој мајци!

Фото: јутјуб

Ален Стојадиновић (41) из села Крушкик код Градишке избо је бајонетом комшије Милована (72) и Миру (69) Љољић, а пре тога је мајци најавио да ће их убити.

Ален Стојадиновић (41) из села Крушкик код Градишке избо је бајонетом комшије Милована (72) и Миру (69) Љољић, а пре тога је мајци најавио да ће их убити. Портпарол Полицијске управе Градишка Весна Дивљановић изјавила је да се напад десио око 19.30 часова.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Повређеним особама је лекарска помоћ указана у Општој болници Градишка. Обављен је увиђај и о свему обавештен дежурни тужилац“, рекла је она.

Иако су тешко повређени, двоје љдуи нису животно угрожени. Жена је задржана у болници, а њен супруг је пуштен на кућно лечење.

Извор близак истрази испричао је за Српскаинфо да су мотив свађе које већ дуже времена трају између две породице.
„Ален је у уторак увече рекао мајци да иде да убије комшије па је узео велики војни бајонет и упутио се према њиховој кући. Мајка је покушала да га спречи, али када је видела да не може одмах је позвала полицију и рекла шта се дешава“, испричао је саговорник.

Нападач је убо жену у груди и исекао је по телу, а онда је кренуо ка Миловану са којим се борио и направио му неколико посекотина.
Човек је успео да савлада нападача а онда је дошла полиција која га је ухапсила.

Комшије су испричале и да је недавно неко запалио сено породице Љољић, а они су оптуживали да иза тога стоји управо Ален.

Извор: Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ