Србија

Ђукановић доживео ПРАВИ УЖАС на паркингу! Његова деца бризнула у плач кад су угледала СТРАВИЧНУ СЦЕНУ!

Народни посланик Владимир Ђукановић се пре неколико дана нашао на мети лопова.

Наиме, са паркинга на Бањици, који се налази поред зграде у којој живи, украден је аутомобил његове супруге Маје.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Пре два дана смо супруга и ја хтели са децом да одемо у Панчево код њених родитеља, а када смо дошли до паркинга, њеног аутомобила није било. У питању је рено, стар око седам година. Ми смо случај одмах пријавили полицији – казао је за „Ало!” Ђукановић и додао да је шокиран због овог догађаја.

– Не могу да разумем човека који је то урадио. Унутра су била три дечија ауто седишта, дечија колица, па чак и хармоникице мојих синова. Какав је човек који све то види и украде ауто. Заиста ми није јасно, јер самог аутомобила не може много да се овајди. Нек’ му је просто – казао је посланик и додао да су због ове крађе најтужнији били његови синови јер су остали без своји хармоника.

– Они су плакали, јер су им хармонике биле у аутомобилу. Глупо ми је што морам да кажем, али сумњам да је ово неко урадио зато што ме мрзи – наводи Ђукановић и пита се шта може следеће да му се деси.

Народни посланик додаје и да у крају у коме живи паркинг није добро обезбеђен, па чак није ни како треба осветељен.

– Мени су на том паркингу ломили ретровизор, брисаче, шофершајбну, а мојим комшијама се дешавало и да им скидају точкове. Због свега тога молим надлежне ако могу некако да нам помогну и да се паркинг боље осветли и да се уведе видео надзор – апелује Ђукановић.

 

Извор: Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ