Србија

МОРБИДНЕ ПОРУКЕ УПУЋЕНЕ ПРЕДСЕДНИКУ СРБИЈЕ! САД МУ КУНУ И ПОРОДИЦУ!

Сви ови умоболници бивају охрабрени иступима Ђиласа, Јеремића, Обрадовића и осталих, и њиховим изостанком осуде, каже потпредседник напредњака Миленко Јованов.

Монструозне претње упућене председнику Србије Александру Вучићу стижу свакога дана, а политички неистомишљеници, који га мрзе, у стању су да раде најморбидније ствари – да куну његову децу!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Тако је јуче на Твитеру објављена још једна болесна клетва – особа под налогом Горан Пауновић написала је: „Дабогда сви Вучићи јуниори добили леукемију и рак“.

Ментално поремећени

Саговорници Курира оцењују да је ово наставак прљаве кампање против председника иза које стоји политика пуна мржње коју воде опозициони политичари из Савеза за Србију, са Драганом Ђиласом, Бошком Обрадовићем и Вуком Јеремићем на челу.

Маркетиншки стручњак Небојша Крстић каже за Курир да су друштвене мреже погодно тло за силеџије који своје фрустрације изражавају оваквим претњама.
– Као што је агар хранљива подлога за бактерије, тако је Твитер хранљива подлога за социопате, силеџије и ментално поремећене, али пре свега за кукавице које све оно што не смеју у животу да кажу, сву своју фрустрацију сместе у говор мржње, што представља овај твит. Не знам да ли опозиционе странке стоје иза аутора, али је аутор тог твита свакако један од оних који утичу на агресивно понашање појединих опозиционих странака и на климу у друштву у коме су овако одвратне поруке постале уобичајена ствар – закључује Крстић.

Умоболници

Потпредседник СНС Миленко Јованов каже за Курир да више нико не може да каже да се они дешавају случајно.

Сви ови умоболници бивају охрабрени иступима Ђиласа, Јеремића, Обрадовића и осталих, и њиховом изостанком осуде када су се сличне претње упућивале члановима председникове породице – каже Јованов.

Подсетимо, Вучићу и његовој породици су више пута претили смрћу, силовањем његове деце, а „креативни мрзитељи“ су чак ишли корак даље, па су правили и умрлице за председника.

Онај ко је у стању да куне децу јесте болесник, каже потпредседник СНС Милош Вучевић:
– Шта рећи за таквог кретена, а да останете пристојни у јавној комуникацији. Болесник! Занима ме да ли ће заштитници људских права, људи из јавног, политичког живота, и медији осудити овакву мржњу и говор зла.

Извор: Курир

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ