Србија

УЖАС У КНИНУ! ПРЕТУКЛИ ДЕТЕ (9) Маскирани нападачи улетели у кафић, мачетом напали госте !

„Око 22.30 сати смо примили позив из Уздоља да су у угоститељски објекат улетели за сада непознати нападачи. Они су прво вербално, а затим и физички напали госте. Притом је пет људи лакше повређено“, потврдили су из хрватске полиције.

Маскирани нападачи упали су у кафић у Уздољу, у општини Бискупија код Книна, и напали људе који су гледали прву утакмицу плаy-офа Лиге шампиона, између Црвене Звезде и Јанг Бојса и Берна у Швајцарској (2-2), пренели су хрватски медији уз фотографију оштећеног угоститељског објекта.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Повређено је петеро, међу њима и малолетник.

– Око 22.30 смо примили позив из Уздоља да су у угоститељски објекат улетеле за сада непознате особе, и прво вербално, а затим и физички напали госте. Притом је пет људи лакше повређено, оштећен је инвентар угоститељског објекта, а један од повређених је малолетник – рекла је портпаролка шибенско-книнске полиција Марица Косор те додала:

– Убрзо потом добили смо дојаву и о инциденту у угоститељском објетку у Ђеврскама, где су непознати починитељи оштетили угоститељски објекат.

Повређено деветогодишње дете

Хрватски медији пишу да су у кафићу у тренутку напада биле и жене и деца и додају како је власник угоститељског објекта добио ударац боцом у главу.

Како наводи „Индеx.хр“, повређени малолетник је заправо дете од само девет година, а једна од нападача је током дивљања има и мачету.

Индеx наводи и да је у нападу учествовао око 15 маскираних нападача, а да су гости претрпели разне повреде, од подлива до посекотина.

Извор: Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ